dijous, 9 d’octubre del 2014

Començament de curs

Hola a tots/es , soc el Marc Valero d'Agramunt, faig 1r de Batxillerat social i aquest és el meu blog de història per del món contemporani.

En aquest inici de curs hem començat fent una redacció sobre l'Antic Règim per mi un bon començament recordant aquella etapa que va donar pas a la Revolució Francesa.

L'activitant consistia en fer una redacció sobre l'Antic Règim amb un mínim de 20 minuts la qual cosa va ser molt complicat per tots perquè hi havia un límit de temps i aquest temps era poc però si ho anem fent ens surtirà cada cop més be fins que ens surti perfecte.

L'antic règim era el sistema social, polític i econòmic imperant al continent europeu abans que es produïssin les dues grans revolucions del segle XIX que marcarien l'inici de l'edad Contemporànea la revolució políticoideològica del liberalisme, i la revolució economicosocial de la industrialització.

Aquesta redacció ens a ajudat a tots els alumnes a entendre una mica millor en que consistia l'Antic Règim aquella etapa en que el Rei manava sobre totes les coses.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada