dimecres, 14 de gener del 2015

Activitat Primera Guerra Mundial

Hola a tots i totes benvinguts un altre cop al meu blog d'història del món Contemporani, soc el Marc Valero, després d'aquesta pausa de festes de Nadal us vull desitjar un feliç 2015 a tothom. Ara us explicaré en que va consistir la nostra sisena activitat aquest curs.

La sisena activitat que vam realitzar aquest curs en la matèria d'història del món contemporani va consistir en analitzar tota la Primera Guerra Mundial.

Vam fer 2 activitats per analitzar la Primera Guerra Mundial.

La primera activitat va consistir en entra a una pàgina web i fer una mena de joc que consistia en: Sortien els conflictes i/o els esdeveniments de la Primera Guerra Mundial i triar tu que erets el Káiser que passaria, aquesta activitat no em va agradar massa perquè la vaig trobar una mica avorrida però és millor així que no explicació amb llibre, la puntuació anava a dalt la puntuació era la teva si ho feies bé o no i la de baix era la qualificació si t'assemblaves al Káiser i si ho feies igual o no, això ens va ajudar a quins esdeveniments importants passaven en la Primera Guerra Mundial i que feia el Káiser i això ens va ajudar a entendre millor la Gran Guerra.

La segona va consistir en entrar en una pàgina web anomenada Iacare i vam buscar la Primera Guerra Mundial tota resumida en unes vinyetes animades per a que s'entengués millor i no fossi tan avorrit analitzar-la, és a dir una simulació de la guerra.
L'activitat consistia en mirar totes les vinyetes i analitzar-les totes, ens va costar a tots una mica perquè la lletra era amb l'idioma d'anglés però entretinguda perquè a la vegada ens vam assabentar de tots els esdeveniments i els aliatges durant la guerra que la va perdre Alemanya.

Finalment, les dues activitats ens van servir a tots per acabar de entendre a la perfecció la Primera Guerra Mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada