dilluns, 23 de febrer de 2015

Activitat de la pel·lícula Rebelión en la Granja

Hola a tots i totes benvinguts un altre cop al meu blog d'història del món Contemporani, soc el Marc Valero. Ara us explicaré en que va consistir la nostra setena activitat aquest curs.

L'activitat va consistir en fer una comparació de la Revolució Russa en la realitat i comparau amb una pel"lícula anomenada Rebelión en la granja. 
La pel·lúcula anava de uns animals que es revelen al seu amo per les males condicions de vida que tenien i no ho volien aguantar més fins que el lídel dels animals, Mayor un porc molt sabi abans de la seva mort va formar una assamblea i van decidir fer una revolció que es duu a terme i que té molt exit perquè consegueixen canviar el rol de la granja i de les seves vides gràcies a la fugida del senyor Jones l'amo de la granja, la fugida la fa perquè ell no pot sol contra els animals. Però el poder el prenen els porcs que el rol de la granja va igual que quan Jones o pitjor i els animals altre cop es revelen contra els porcs i fan caure el seu poder.

Els esdeveniments que passen a tan a la Revolució Russa real com a la pel·lícula Rebelión en la granja similars per això vam veure la pel·lícula per comparar les dos coses amb la fi de entendre millor la Revolució Russa i que veguem coses que van passar a la Revolució Russa que no em pogut veure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada