dimecres, 4 de maig de 2016

Fins sempre, gràcies!

Hola a tots i totes benvinguts un altre cop al meu blog d'història, soc el Marc Valero. Ara us explicaré en que va consistir la següent activitat d'aquest curs, però abans d'explicar-ho m'he de despedir. Moltes gràcies a tots els que heu fet una ullada al meu blog i us hagi interessat i sobretot hagueu aprés història. Moltes gràcies.

Bé la següent activitat ens hem plantejat una pregunta, quan va acabr la Transició o bé encara estem en ella. Hi ha moltes opinions, quina és la que crec jo?
També una altra activitat, com veiem Espanya després de veure la història del nostre país.

Per mi, el peíode de la Transició va ser quan es va posar fi al règim franquista i per tant la Transició va arribar al seu al 1982.
Segons la meva opinió la Transició va posar fi quan els qui governaven en un règim monàrquic foren els dos grans partits d'esquerra i de dreta.

L'altra activitat de com veiem Espanya actualment, per mi, la política en el nostre país sempre és igual, una alternança de partits des de fa un temps, per tant, crec que ens hem estantcat.
Menys mal que tenim paciència perquè amb la forma de com estan governant... tenim paciència, que si acordem o no acordem, que si que no, i acabem amb eleccions (que espero que acabem amb aquest ''caxondeo''). Per això penso que la socialment ha hagut un creixement, perquè si el país fos tan revolucionari com abans les coses no anirien així, sinó que amb més violència i descontrol.

Bé com he dit al principi, ja no escriure més perquè el meu curs de 2n de Batxillerat ha acabat. Personalment, m'ha ajudat molt fer aquest blog per expressar què sento i com em sento i per a que us pugui ajudar una mica en aquesta història del món que és complexa. Bé en general m'ha anat molt bé i he aprés. Gràcies i fins sempre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada